fbpx

INGENIØRTEAM TILBYDER:

Autorisation

Vi tilbyder kvalitetsledelsessystemer indenfor autorisation. Dvs. KLS-A til el-installatørvirksomheder og VVS-montørvirksomheder. Vi tilbyder som udgangspunkt vores webbaserede system, men vi vil også gerne give rådgivning omkring KLS-A generelt og udarbejde KLS i Word eller andre systemer. Ligeledes kan vi hjælpe med at udarbejde de ekstra beskrivelser, der skal til i forbindelse med VE-ordningen.

Højspændingsanlæg

Vi tilbyder rådgivning inden for drift af højspændingsanlæg.  Vi kan udarbejde kvalitetsledelsessystem for drift (KLS-D), være driftsansvarlig virksomhed, eller være tilknyttet som driftsansvarlig person, hvis der kun er behov for det. Ligeledes tilbyder vi anlægstilsyn, anlægsvedligehold samt kabelmontage.

Energi og Miljø

Vi tilbyder rådgivning inden for energiledelse og miljøledelse. Vi hjælper med energisyn og energioptimering i industriprocesser. Ligeledes kan vi hjælpe med at udarbejde ledelsessystemer på energi og miljøområderne.

Måleteknik

Vi tilbyder rådgivning og udførelse af måletekniske opgaver. Vi har erfaring i måleopgaver i forbindelse med letbanespor. Vi tilbyder bl.a. måling af lækstrøm.

Scroll to Top