fbpx
Kontakt
Finn Søndergaard Boysen Ingeniørteam Direktør Ejer

Finn Søndergaard Boysen

Adm. Direktør, Ejer,
Ingeniør

Tlf. +45 5151 7070
fsb@ingt.dk

Finn Søndergaard Boysen

Finn rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og ledelsessystemer generelt. Han hjælper virksomheder med at få f.eks. energiledelse og andre ledelsessystemer implementeret, så de kommer til at fungere i hverdagen.

Finn er uddannet Lead auditor og udfører hvert år mange audits på ISO9001, ISO14001, KLS-Systemer og SKS-D systemer. Han har en lang erfaring fra forsyningsbranchen og fra industrien.

Fritiden bruges primært på familien, men også på at holde kroppen i nogenlunde form. Løbeskoene bliver brugt på stierne omkring Odense, ligesom det lokale fitnesscenter besøges. Finn er aktiv som leder i den lokale spejdergruppe og elsker friluftslivet og den energi, de mange spejdere og spejderledere giver retur.

Kim Falck Grony Ingeniørteam Ejer Ingeniør Reg. Energisynskonsulent

Kim Falck Grony

Ejer, Ingeniør,
Reg. Energisynskonsulent

Tlf. +45 3133 1914
kfg@ingt.dk

Kim Falck Grony

Kim rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering af procesanlæg i industrien.

Han hjælper bl.a. produktionsvirksomheder med at få PSO tilskud, samt rådgivning om energioptimering i processer, så det kan mærkes på bundlinjen.
Kim er ligeledes teknisk specialist ved audits i Energiledelse og lignende, da han er uddannet energisynskonsulent og har en lang erfaring med energibesparelser i industrien.

Fritiden bruges primært på familien, bridge og jagt. Der kan blive brugt timer på jagt, både til vands og til lands. Kim er ligeledes aktiv i driften af det lokale vandværk

Helmar Träger Ingeniørteam Ingeniør Lead auditor

Helmar Träger

Ingeniør, LEAD Auditor

Tlf. +45 5353 4087
ht@ingt.dk

Helmar Träger

Helmar rådgiver inden for ledelsessystemer generelt. Han hjælper virksomheder med at få ledelsessystemer implementeret, specielt når de komplekse arbejdsprocesser skal gøres simple. Det er ofte ham, der tager telefonen, når du skal have hjælp med dit KLS.

Helmar er uddannet Lead auditor ISO9001:2015 og laver bl.a. audits på energibesparelsesopgaver. Han har erfaring fra procesoptimering og kvalitetsledelse i industrien.

Helmar har en stor passion for tegnekunst, både digitalt samt gammeldags med pen og blæk, og kan bruge lang tid på detaljerne. Fritiden bruges til at udfordre vennerne i diverse brætspil, og han løber gerne en tur i ny og næ.

Lasse Pavia Hansen Energiteknolog

Lasse Pavia Hansen

Rådgiver, Energiteknolog

Tlf. +45 5190 1470
lph@ingt.dk

Lasse Pavia Hansen

Lasse rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering.

Lasse er uddannet energiteknolog og har et bredt indblik i teknologier.

Fritiden bruges primært på familien og rejser.

Carl Viggo Hjort Ingeniørteam Chefkonsulent

Carl Viggo Hjort

CHEFKonsulent

Tlf. +45 2015 4107
cvh@ingt.dk

Carl Viggo Hjort

Carl Viggo har mangeårig praktisk erfaring fra elforsyningsbranchen med speciale i udførelse og drift af højspændingsanlæg samt udarbejdelse af kvalitetsledelses-systemer for udførelse af el-installationer (KLS-A) og drift af højspændingsanlæg (KLS-D).

Tilknytning til relevante organisationer og lovgivende myndigheder. Deltager i denne forbindelse med rådgivning, udvikling og udarbejdelse af undervisningsmateriale og faglitteratur, der anvendes indenfor el-branchen.

 
 
Claus Haack Ingeniørteam Chefkonsulent

Claus Haack

Chefkonsulent

Tlf. +45 5371 5351
ch@ingt.dk

Claus Haack

Claus har mangeårig praktisk erfaring fra elforsyningsbranchen med speciale i udførelse og drift af højspændingsanlæg samt udarbejdelse af kvalitetsledelsessystemer for udførelse af el-installationer (KLS-A) og drift af højspændingsanlæg (KLS-D).

 

Claus har en lang baggrund indenfor elbranchen, hvor han har arbejdet med det meste inden for høj- og lavspændingsanlæg.

Claus har et indgående kendskab til lovgivningen på området og har været ansvarlig for energirådgivning. Desuden har Claus erfaring indenfor undervisning af forsyningsoperatører, elektrikere og el-installatører.

Adresse

Magnoliavej 2-4
5250 Odense

Kontakt os

Tlf: +45 70 22 33 39

Email : info@ingt.dk

Åbningstider

MAN – FRE 08:00 – 16:00

Scroll til toppen