fbpx
Kontakt
Finn Søndergaard Boysen Ingeniørteam Direktør Ejer

Finn Søndergaard Boysen

Adm. Direktør, Ejer,
Ingeniør

Finn Søndergaard Boysen

Finn rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og ledelsessystemer generelt. Han hjælper virksomheder med at få f.eks. energiledelse og andre ledelsessystemer implementeret, så de kommer til at fungere i hverdagen.

Finn er uddannet Lead auditor og udfører hvert år mange audits på ISO9001, ISO14001, KLS-Systemer og SKS-D systemer. Han har en lang erfaring fra forsyningsbranchen og fra industrien.

Fritiden bruges primært på familien, men også på at holde kroppen i nogenlunde form. Løbeskoene bliver brugt på stierne omkring Odense, ligesom det lokale fitnesscenter besøges. Finn er aktiv som leder i den lokale spejdergruppe og elsker friluftslivet og den energi, de mange spejdere og spejderledere giver retur.

Kim Falck Grony Ingeniørteam Ejer Ingeniør Reg. Energisynskonsulent

Kim Falck Grony

Ejer, Ingeniør,
Reg. Energisynskonsulent

Kim Falck Grony

Kim rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering af procesanlæg i industrien.

Han hjælper bl.a. produktionsvirksomheder med at få PSO tilskud, samt rådgivning om energioptimering i processer, så det kan mærkes på bundlinjen.
Kim er ligeledes teknisk specialist ved audits i Energiledelse og lignende, da han er uddannet energisynskonsulent og har en lang erfaring med energibesparelser i industrien.

Fritiden bruges primært på familien, bridge og jagt. Der kan blive brugt timer på jagt, både til vands og til lands. Kim er ligeledes aktiv i driften af det lokale vandværk

Lasse Pavia Hansen Energiteknolog

Lasse Pavia Hansen

Rådgiver, Energiteknolog

Lasse Pavia Hansen

Lasse rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering.

Lasse er uddannet energiteknolog og har et bredt indblik i teknologier.

Fritiden bruges primært på familien og rejser.

Carl Viggo Hjort Ingeniørteam Chefkonsulent

Carl Viggo Hjort

CHEFKonsulent, Driftsansvarlig

Carl Viggo Hjort

Carl Viggo har mangeårig praktisk erfaring fra elforsyningsbranchen med speciale i udførelse og drift af højspændingsanlæg samt udarbejdelse af kvalitetsledelses-systemer for udførelse af el-installationer (KLS-A) og drift af højspændingsanlæg (KLS-D).

Tilknytning til relevante organisationer og lovgivende myndigheder. Deltager i denne forbindelse med rådgivning, udvikling og udarbejdelse af undervisningsmateriale og faglitteratur, der anvendes indenfor el-branchen.

 
 
Adresse

Magnoliavej 2-4
5250 Odense

Kontakt os

Tlf: +45 70 22 33 39

Email : info@ingt.dk

Åbningstider

MAN – FRE 08:00 – 16:00

Følg os
Scroll to Top