Hvem er vi


Finn Søndergaard Boysen

Ejer, Ingeniør, LEAD Auditor
Tlf. +45 5151 7070 - fsb@ingt.dk


Finn rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og ledelsessystemer
generelt. Han hjælper virksomheder med at få f.eks. energiledelse og andre ledelsessystemer implementeret så de kommer til at fungere i hverdagen.
Finn er uddannet Lead auditor og udfører hvert år mange audits på ISO9001, ISO14001, KLS-Systemer og SKS-D systemer. Han har en lang erfaring fra forsyningsbranchen og fra industrien.

Fritiden bruges primært på familien, men også på at holde kroppen i nogenlunde form. Løbeskoene bliver brugt på stierne omkring Odense, ligesom det lokale fitnesscenter besøges. Finn er aktiv som leder i den lokale spejdergruppe og elsker friluftslivet og den energi de mange spejdere og spejderledere giver retur.

FINN S. BOYSEN - Ingeniørteam
Kim Falck Grony - Ingeniørteam

Kim Falck Grony

Ejer, Ingeniør, Reg. Energisynskonsulent
Tlf. +45 3133 1914 - kfg@ingt.dk


Kim rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering af procesanlæg i industrien.
Han hjælper bl.a. produktionsvirksomheder med at få PSO tilskud, samt rådgivning om energioptimering i processer så det kan mærkes på bundlinjen.
Kim er ligeledes teknisk specialist ved audits i Energiledelse og lignende, da han er uddannet Energisynskonsulent og har en lang erfaring energibesparelser i industrien.

Fritiden bruges primært på familien, bridge og jagt. Der kan bliver brugt timer på jagt, både til vand og til lands. Kim er ligeledes aktiv i driften af det lokale vandværk

Helmar Träger

Ingeniør, LEAD Auditor
Tlf. +45 5353 4087 - ht@ingt.dk


Helmar rådgiver inden for ledelsessystemer generelt. Han hjælper virksomheder med at få ledelsessystemer implementeret, specielt når de komplekse arbejdsprocesser skal gøres simple. Det er ofte ham der tager telefonen når du skal have hjælp med dit KLS.
Helmar er uddannet Lead auditor ISO9001:2015 og laver bl.a. audits på energibesparelsesopgaver. Han har erfaring fra procesoptimering og kvalitetsledelse i industrien.

Helmar har en stor passion for tegnekunst, både digitalt samt gammeldags med pen og blæk, og kan bruge lang tid på detaljerne. Fritiden bruges til at udfordre vennerne i diverse brætspil, og han løber gerne en tur i ny og næ.

HELMAR TRÄGER
Lasse Pavia Hansen

Lasse Pavia Hansen

Rådgiver, Energiteknolog
Tlf. +45 5190 1470 - lph@ingt.dk


Lasse rådgiver indenfor energibesparelser, energiledelse og energioptimering.

Lasse er uddannet Energiteknolog, og har et bredt indblik i teknologier.

Fritiden bruges primært på familien og rejser.

Carl Viggo Hjort

Chefkonsulent
Tlf. +45 2015 4107 - cvh@carlviggohjort.dk


Carl Viggo har mangeårig praktisk erfaring fra elforsyningsbranchen med speciale i udførelse og drift af højspændingsanlæg samt udarbejdelse af kvalitetsledelses-systemer for udførelse af el-installationer (KLS-A) og drift af højspændingsanlæg (KLS-D).

Tilknytning til relevante organisationer og lovgivende myndigheder. Deltager i denne forbindelse med rådgivning, udvikling og udarbejdelse af undervisningsmateriale og faglitteratur, der anvendes indenfor el-branchen.

Carl Viggo Hjort

Claus Haack

Chefkonsulent
Tlf. +45 5371 5351 - ch@ingt.dk


Claus har mangeårig praktisk erfaring fra elforsyningsbranchen med speciale i udførelse og drift af højspændingsanlæg samt udarbejdelse af kvalitetsledelses-systemer for udførelse af el-installationer (KLS-A) og drift af højspændingsanlæg (KLS-D).

Claus har en lang baggrund indenfor elbranchen, hvor han har arbejdet med det meste inden for høj og lavspændingsanlæg. Claus har et indgående kendskab til lovgivningen på området, og har været ansvarlig for energirådgivning. Desuden har Claus erfaring indenfor undervisning af forsyningsoperatører, elektrikere og el-installatører.