fbpx
KLS-A

KLS-A

Lovgivning

Bekendtgørelse nr 1363 af 29/11/2018
Bekendtgørelse nr 1047 af 26/08/2013

Brancher

El, VVS og VE samt vedligeholdelsesafdelinger i virksomheder, forsyningsselskaber, afdelinger der foretager elmålinger (f.eks. energi).

KLS-A

Elinstallatører og VVS-montører skal have et godkendt ledelsessystem for at kunne foretage autorisationskrævende arbejde. 

Dette gælder både for små installatørvirksomheder og vedligeholdelsesafdelinger i store virksomheder, der selv ønsker at kunne foretage arbejde i installationer – samt virksomheder eller afdelinger, som udfører måling i tavler. For eksempel for at indsamle data i forbindelse med energiforbedringer.

Vi hjælper med et ledelsessystem, der indeholder beskrivelser i forhold til lovgivningen, så du kan fokusere på arbejdet. Vi leverer et webbaseret system.

VE-Godkendelsesordningen

For de installations- og montørvirksomheder, som vil installere små vedvarende energianlæg, som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne, kan vi hjælpe med at få de ekstra beskrivelser lagt ind i kvalitetsledelsessystemet.

Krav til kvalitetsledelsessystemet kommer fra Energistyrelsen og indeholder dermed nogle ekstra beskrivelser og tilføjelser i forhold til din eksisterende autorisation (som er krav fra Sikkerhedsstyrelsen).

Vi har bl.a. hjulpet:

Vil du vide mere om
KLS-A?

Carl Viggo Hjort Chefkonsulent

Carl Viggo Hjort

Chefkonsulent, Driftsansvarlig
Finn Søndergaard Boysen Direktør Ingeniørteam

Finn S. Boysen

Email: fsb@ingt.dk
Scroll to Top